Warmtepompen van Ferroli

Ferroli is leverancier van monobloc lucht-/waterwarmtepompen.

All-Electric Warmtepompen

Ferroli RVL-I PLUS – TitanoSmart Pro

De nieuwste generatie lucht-/waterwarmtepompen van Ferroli heeft als productnaam RVL-I PLUS. De all-electric oplossing met geïntegreerde warmtapwaterboiler heet RVL-I PLUS TitanoSmart Pro. Ferroli biedt geen split buitenunit aan, de RVL-I PLUS modellen van Ferroli zijn zonder uitzondering uitgerust met een monobloc buitenunit.

 • De RVL-I PLUS TitanoSmart Pro heeft een geïntegreerde warmtapwaterboiler van 300 liter. Het formaat is gelijk aan een koelkast van 150 cm, met een voetafdruk van 60 cm x 70 cm.
 • Zonder geïntegreerde warmtapwaterboiler vraagt de RVL-I PLUS monobloc in de woning praktisch geen ruimte voor een binnenunit, omdat de volledige warmtepomp feitelijk in de buitenunit geplaatst is. Binnen is alleen ruimte voor een bedieningspaneel vereist.
 • RVL-I PLUS mét TitanoSmart Pro warmtapwaterboiler levert dezelfde verwarmingsprestaties als de modellen zonder warmtapwaterboiler. RVL-I kan ook gecombineerd worden met een losse warmtapwaterboiler.
 • RVL-I PLUS is verkrijgbaar in vermogens variërend van 7,0 tot en met 14,0 kW.
 • De SCOP-waarden van Ferroli RVL-I PLUS (afhankelijk van het gekozen vermogen) zijn
  • bij 35C aanvoertemperatuur: 4,1 – 4,5
  • bij 55C aanvoertemperatuur: 3,2 – 3,3
 • Ferroli geeft twee jaar garantie op haar producten
 • De RVL-I modellen kunnen ook koelen

 

Ferroli RVL-I PLUS met TitanoSmart Pro
Ferroli RVL-I PLUS met TitanoSmart Pro

Hybride Warmtepompen

Ferroli RVL-I PLUS

Wanneer u niet volledig kunt of wilt overschakelen op all-electric zijn hybride oplossingen het overwegen waard. Ferroli biedt ook oplossingen in het hybride segment.

De RVL-I modellen kunnen ook als hybride worden geplaatst, in samenwerking met een cv-ketel. Omdat de cv-ketel in die situatie het warmtapwater blijft verzorgen, is een geïntegreerde warmtepompwaterboiler niet nodig. Dezelfde woning kan bovendien verwarmd worden met een kleiner vermogen dan bij all-electric, omdat de cv-ketel een deel van het vermogen levert.

Ferroli RVL-I PLUS
Ferroli RVL-I PLUS

Alle Advertorials van Ferroli

Postcodecheck

Vul hieronder jouw 4-cijferige postcode in en check of wij in jouw regio beschikbaar zijn.

Doe de scan Beschikbaar!

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.