Warmtepomp merken van Kiekebos Klimaat en Duurzaam

Kiekebos Klimaat en Duurzaam is erkend dealer van de onderstaande merken. Wilt u meer weten van een specifiek merk? Bezoek dan de merkpagina via het overzicht hieronder. We leggen uit wat de kenmerken zijn van de producten die het betreffende merk aanbiedt.
atlantic logo

Atlantic

Groupe Atlantic, opgericht in 1968 in Frankrijk, heeft een sterke, op mensen en productie gerichte bedrijfscultuur. De groep is uitgegroeid tot marktleider met 19 productiesites en 15 commerciële vestigingen in Europa en het Midden-Oosten, goed voor een jaaromzet van meer dan 1,5 miljard euro. Onder het merk Atlantic worden duurzame verwarmingsoplossingen ontwikkeld en geproduceerd voor woningen en commerciële toepassingen.

Meer over Atlantic
DAIKIN_logo

Daikin

Daikin is een toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen voor airconditioning, verwarming, ventilatie, luchtbehandeling, koudwatermachines en koel-/vriessystemen. Daikin maakt hoogwaardige en energiezuinige systemen en complete klimaatoplossingen om voor iedereen op de wereld een comfortabel en duurzaam binnenklimaat te creëren. Warmtepompen maakt Daikin al sinds 1958, en onze fabriek staat in België.

Meer over Daikin
Vaillant logo

Vaillant

Met 15.000 werknemers, kantoren in 20 verschillende landen, 14 ontwikkel- en productielocatie in 8 landen en exportlijnen naar 60 andere landen, is Vaillant bekend tot ver buiten de landsgrenzen. En dat al 145 jaar. Daarmee is het familiebedrijf één van de bekendere merken van verwarmingen, hernieuwbare energiebronnen en warm water binnen Europa en daarbuiten.

Meer over Vaillant

Postcodecheck

Vul hieronder jouw 4-cijferige postcode in en check of wij in jouw regio beschikbaar zijn.

Doe de scan Beschikbaar!

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.