Subsidie

De overheid stimuleert de aanschaf van warmtepompen door het verstrekken van ISDE-subsidie. Het subsidiebedrag varieert van €1.875 tot €5.000 per warmtepomp. Je kunt de aanvraag voor de subsidie zelf indienen. In een paar stappen laten we je hieronder gratis zien of je in aanmerking komt, en wat de hoogte van de subsidie in jouw geval is.

Het daadwerkelijk aanvragen van de subsidie kan pas nádat je de warmtepomp hebt laten plaatsen in jouw woning. Wel kan je nú al vaststellen wat de hoogte van de ISDE-subsidie straks gaat zijn. Dat bedrag verschilt per warmtepomp en hangt vooral af van het vermogen (in kW) van de warmtepomp.

Ben je nog op zoek naar een warmtepomp?

En wil je weten hoeveel ISDE-subsidie hierop verstrekt wordt?

Vul dan de scan in. We tonen je alle passende warmtepompen voor jouw woning. Ook laten we je zien hoeveel ISDE-subsidie wordt verstrekt per warmtepomp. In het advies uit de scan kan je ook sorteren op de warmtepomp met de hoogste subsidie.

Postcodecheck

Vul hieronder jouw 4-cijferige postcode in en check of wij in jouw regio beschikbaar zijn.

Doe de scan Beschikbaar!

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.

Heb je al een warmtepomp laten plaatsen?

En wil je voor deze warmtepomp ISDE-subsidie aanvragen?

Een gespecialiseerde partner van Warmtepompvergelijker.nl kan het indienen van de subsidieaanvraag voor jou uitvoeren. Aan deze dienstverlening zijn wel bemiddelingskosten verbonden. Je draagt een percentage (5%) van de subsidie af, op het moment dat het subsidiebedrag ook daadwerkelijk aan jou is uitgekeerd (no cure, no pay).

Vraag subsidie aan