Warmtepompen van Mitsubishi Heavy Industries (MHI)

Mitsubishi Heavy Industries (MHI) is leverancier van lucht-/waterwarmtepompen, zowel all-electric als hybride.

Mitsubishi Heavy Industries Hydrolution All-in-One

De Hydrolution All-in-One is een lucht-waterwarmtepomp met een flexibele alles-inéén binnenunit voor verwarming, koeling en warm tapwater.  Dit systeem is geschikt voor het upgraden van bestaande systemen of nieuwbouw met hoge eisen voor warm tapwater. De Hydrolution is uitgerust met een tapwaterboiler van 180 liter voor huishoudelijk gebruik en een geïntegreerde elektrische verwarming als back-up. Ook is een extra warmteaansluiting mogelijk, bijvoorbeeld een cv-ketel

De Hydrolution beschikt over een eenvoudige bediening door een geavanceerde gebruiksvriendelijke regelaar die grote meerkleurige displays heeft. Het display toont informatie over de status van de units en is bovendien te koppelen met myUpway, de MHI-internetfunctie die u snel een overzicht geeft en de status van de units weergeeft om het gehele systeem te bewaken en te beheren.

 

Mitsubishi Heavy Industries Hydrolution
Mitsubishi Heavy Industries Hydrolution

 

Mitsubishi Heavy Industries Hydrolution HSB

Wanneer je niet volledig kunt of wilt overschakelen op all-electric, zijn hybride oplossingen het overwegen waard. MHI biedt met Hydrolution HSB ook aan in een hybride variant. Qua prestaties en uiterlijk zijn ze nagenoeg identiek aan hun volledig elektrische tegenhangers.

Hydrolution HSB wordt dus altijd in een hybride-opstelling geplaatst, in samenwerking met een cv-ketel. Omdat de cv-ketel in die situatie het warmtapwater blijft verzorgen, is een geïntegreerde warmtepompwaterboiler niet nodig. Dezelfde woning kan bovendien verwarmd worden met een kleiner vermogen dan bij all-electric, omdat de cv-ketel een deel van het vermogen levert.

 

Hydrolution HSB
Hydrolution HSB

 

 

Postcodecheck

Vul hieronder jouw 4-cijferige postcode in en check of wij in jouw regio beschikbaar zijn.

Doe de scan Beschikbaar!

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.