Warmtepompen van Stiebel Eltron

Stiebel Eltron is leverancier van bodemwarmtepompen en lucht-waterwarmtepompen. Stiebel Eltron heeft met de WPL ICS een lucht-waterwarmtepomp zonder buitenunit.

 

WPE-I HKW 230 Premium

WPE-I is een bodemwarmtepomp (brine-water) met een geïntegreerde warmwaterboiler. WPE-I werkt met energiebesparende ‘invertertechnologie’ en een geïntegreerde terugwinning. Daardoor werkt de warmtepomp het gehele jaar door efficiënt.

Deze warmtepomp is ook geschikt voor renovaties in de bestaande bouw, omdat voor verwarming en warmwaterbereiding een aanvoertemperatuur van maximaal 75 °C kan worden behaald. Naast verwarmen kan WPE-I ook koelen. Voor deze passieve koeling via de vloerverwarming is een tussenwarmtewisselaar geïntegreerd.  WPE-I werkt met het koudemiddel R454C.

U kunt WPE-I aansturen met uw telefoon of tablet. Via de warmtepompmanager in het apparaat wordt WPE-I verbonden met Internet Service Gateway en kan de installatie in een Smart Home-netwerk worden opgenomen.

  • WPE-I heeft een geïntegreerde warmtapwaterboiler van 175 liter. Het formaat is gelijk aan een flinke koelkast van 193 cm hoog, met een voetafdruk van 60 cm x 70 cm.
  • WPE-I is verkrijgbaar in vermogens variërend van 4,0 tot en met 14,0 kW.
  • WPE-I modellen kunnen ook passief koelen
  • Stiebel Eltron geeft standaard twee jaar garantie op haar producten.

 

Stiebel Eltron WPE-I 04 HKW 230 Premium
Stiebel Eltron WPE-I

 

WPL-A 07 HK 230 Premium + HSBC 300 Cool / WPM

WPL-A is een lucht-water-warmtepomp voorzien van invertertechnologie. WPL-A is een monoblock. Bij een monoblock zit het volledige koelcircuit van de lucht-waterwarmtepomp in de buitenunit, en lopen er leidingen met warm water van buiten naar binnen. WPL-A werkt met het koudemiddel R454C.

Deze warmtepomp is ook geschikt voor renovaties in de bestaande bouw, omdat voor verwarming en warmwaterbereiding een aanvoertemperatuur van maximaal 75 °C kan worden behaald. WPL-A maakt betrekkelijk weinig geluid, onder andere dankzij de modulerende ventilator en de grote lamelafstand van de verdamper, die de luchtweerstand vermindert. Ook is het koelcircuit ingekapseld.

U kunt WPL-A aansturen met uw telefoon of tablet. Via de warmtepompmanager in het apparaat wordt WPL-A verbonden met Internet Service Gateway en kan de installatie in een Smart Home-netwerk worden opgenomen.

WPL-A kan worden gecombineerd met diverse (all-in-one) binnenunits, zoals de Stiebel Eltron HSBC300 Cool. HSBC300 Cool beschikt over 270 liter tapwater en is een complete, gebruiksklare oplossing die eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Deze combiboiler is geschikt voor warmwaterbereiding in warmtepompwerking. HSBC300 biedt een ruimtebesparende opstelling door het bundelen van essentiële componenten in één behuizing: warmtepompmanager WPM, boilerlaadpomp, circulatiepomp en een 3/2-weg omschakelklep.

Stiebel Eltron WPL-A HK Premium
Stiebel Eltron WPL-A HK Premium

 

WPL ACS Classic + HSBC 180 Plus

WPL ACS is een lucht-water-warmtepomp voorzien van invertertechnologie. WPL ACS is een monoblock. Bij een monoblock zit het volledige koelcircuit van de lucht-waterwarmtepomp in de buitenunit, en lopen er leidingen met warm water van buiten naar binnen. WPL ACS werkt met het koudemiddel R410A.

U kunt WPL ACS aansturen met uw telefoon of tablet. Via de warmtepompmanager in het apparaat wordt WPL ACS verbonden met Internet Service Gateway en kan de installatie in een Smart Home-netwerk worden opgenomen.

WPL ACS kan worden gecombineerd met diverse (all-in-one) binnenunits, zoals de Stiebel Eltron HSBC180 PLUS. HSBC180 PLUS beschikt over 180 liter tapwater en is een complete, gebruiksklare oplossing die eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Deze combiboiler is geschikt voor warmwaterbereiding in warmtepompwerking. HSBC180 PLUS biedt een ruimtebesparende opstelling door het bundelen van essentiële componenten in één behuizing: warmtepompmanager WPM, boilerlaadpomp, circulatiepomp en een 3/2-weg omschakelklep.

 

WPL 17 ACS
WPL 17 ACS
HSBC180 PLUS
HSBC180 PLUS

 

WPL 25 AC + HSBC 300 Cool

WPL AC is een lucht-water-warmtepomp voorzien van invertertechnologie. WPL AC is een monoblock. Bij een monoblock zit het volledige koelcircuit van de lucht-waterwarmtepomp in de buitenunit, en lopen er leidingen met warm water van buiten naar binnen. WPL werkt met het koudemiddel R410A.

Deze warmtepomp is ook geschikt voor renovaties in de bestaande bouw, omdat voor verwarming en warmwaterbereiding een aanvoertemperatuur van maximaal 65 °C kan worden behaald. WPL AC maakt betrekkelijk weinig geluid, onder andere dankzij de modulerende ventilator en de grote lamelafstand van de verdamper, die de luchtweerstand vermindert. Ook is het koelcircuit ingekapseld.

U kunt WPL AC aansturen met uw telefoon of tablet. Via de warmtepompmanager in het apparaat wordt WPL AC verbonden met Internet Service Gateway en kan de installatie in een Smart Home-netwerk worden opgenomen.

WPL AC kan worden gecombineerd met diverse (all-in-one) binnenunits, zoals de Stiebel Eltron HSBC300 Cool. HSBC300 Cool beschikt over 270 liter tapwater en is een complete, gebruiksklare oplossing die eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Deze combiboiler is geschikt voor warmwaterbereiding in warmtepompwerking. HSBC300 Cool biedt een ruimtebesparende opstelling door het bundelen van essentiële componenten in één behuizing: warmtepompmanager WPM, boilerlaadpomp, circulatiepomp en een 3/2-weg omschakelklep.

 WPL AC 25

WPL AC 25

 

WPL 09 ACS Classic + HM-trend + SBP 100 Classic

WPL ACS is een lucht-water-warmtepomp voorzien van invertertechnologie. WPL is een monoblock. Bij een monoblock zit het volledige koelcircuit van de lucht-waterwarmtepomp in de buitenunit, en lopen er leidingen met warm water van buiten naar binnen. WPL ACS werkt met het koudemiddel R410A.

WPL ACS kan met een (bestaande) cv-ketel ook uitstekend worden gecombineerd in een hybride installatie. Door de monoblock-uitvoering mag elke vakbekwame installateur deze warmtepomp zonder F-gassencertificaat installeren. Omdat de cv-ketel in deze  opstellinge het warmtapwater blijft verzorgen, is een geïntegreerde warmtepompwaterboiler niet nodig. Dezelfde woning kan bovendien verwarmd worden met een kleiner vermogen dan bij all-electric, omdat de cv-ketel een deel van het vermogen levert.

De binnenunit is dit geval de HM Trend, een zogeheten hydraulische module die zorgt voor eenvoudige koppeling van monobloc-warmtepompen aan het verwarmingssysteem. Buffervat SBP 100 classic zorgt ervoor dat de warmtepomp niet onnodig vaak start en stopt.

U kunt WPL ACS aansturen met uw telefoon of tablet. Via de warmtepompmanager in het apparaat wordt WPL ACS verbonden met Internet Service Gateway en kan de installatie in een Smart Home-netwerk worden opgenomen.

 

WPL 09 ACS
WPL 09 ACS
HM trend
HM trend

 

WPL 09 ICS Classic + HSBC 300 L Cool

WPL ICS is een lucht-water-warmtepomp voorzien van invertertechnologie. WPL ICS wordt volledig binnen opgesteld en heeft dus géén buitenunit. Dat maakt hem geschikt voor dichte bebouwing, omdat er vrijwel geen geluidsemissie is buiten. WPL ICS voert met luchtslangen de buitenlucht aan en af. Deze luchtslangen met sneladapter verminderen de installatiekosten. Deze warmtepomp wordt gebruikt in nieuwbouw of gebouwen met een lage temperatuur afgiftesysteem. WPL ICS werkt met het koudemiddel R410A.

U kunt WPL ICS aansturen met uw telefoon of tablet. Via de warmtepompmanager in het apparaat wordt WPL AC verbonden met Internet Service Gateway en kan de installatie in een Smart Home-netwerk worden opgenomen.

WPL ICS kan worden gecombineerd met diverse (all-in-one) binnenunits, zoals de Stiebel Eltron HSBC300 L Cool. HSBC300 L Cool beschikt over 300 liter tapwater en is een complete, gebruiksklare oplossing die eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Deze combiboiler is geschikt voor warmwaterbereiding in warmtepompwerking. HSBC300 Cool biedt een ruimtebesparende opstelling door het bundelen van essentiële componenten in één behuizing: warmtepompmanager WPM, boilerlaadpomp, circulatiepomp en een 3/2-weg omschakelklep.

 

WPL ICS 09
WPL ICS 09

Postcodecheck

Vul hieronder jouw 4-cijferige postcode in en check of wij in jouw regio beschikbaar zijn.

Doe de scan Beschikbaar!

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.