Warmtepompen van Thermia

Sindsdien zijn ze 100% toegewijd aan het ontwikkelen, verfijnen, produceren en pionieren van superieure warmtepompen. De huidige modellen van Thermia zijn gebouwd op 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en leveren van warmtepompen voor de Europese markten.

Thermia Athena Total

De Thermia Athena is een lucht-waterwarmtepomp, verkrijgbaar in twee formaten: Athena 14 (7,8 – 14 kW) en Athena 18 (7,8 – 17,52 kW) in driefasige versie (400V). Het systeem bestaat uit twee delen: de warmtepomp zelf die buiten wordt geïnstalleerd en een binnenunit. U kunt kiezen uit drie versies van de binnenunit, elk met verschillende kenmerken. De keuze voor een unit is afgestemd op de configuratie van uw verwarmingssysteem, zodat u nooit betaalt voor meer dan u werkelijk nodig hebt. De Thermia Athena kan dankzij een groot aantal accessoires ook een zwembad verwarmen en in combinatie met zonnepanelen of extra warmtebronnen worden gebruikt.

 

Thermia Athena HC Total
Thermia Athena HC Total

 

Thermia Atlas

Thermia Atlas is een grondgebonden warmtepomp met invertertechnologie die garant staat voor goede prestaties dankzij zijn unieke technische kenmerken. Met een hoge seizoensmatige performance-coëfficiënt (SCOP)  kunt u met de Thermia Atlas uw energieverbruik sterk laten dalen.

Atlas heeft een nieuw touchscreen kleurenscherm met een volledig glazen display dat kwaliteit uitstraalt. Naast een beter algeheel design, heeft het nieuwe display een betere beeldhoek en een scherper contrast. De regelaar van de Atlas warmtepomp is uitgerust met een touchscreen kleurenscherm en gebruikersvriendelijke, begrijpelijke iconen.

 

Thermia Atlas
Thermia Atlas

Thermia Calibra Cool

De Calibra Cool is verkrijgbaar in één uitvoering: Calibra Cool 7 (1,5-7 kW) in driefasige versie (400 V). De Calibra heeft een ingebouwde warmwatertank van 184 liter en is geschikt voor gebruik met een aparte warmwatertank: MBH Calibra 200 of MBH Calibra 300 of elke andere warmwatertank. Met een brede keus aan accessoires kan de Calibra Cool ook worden gebruikt voor koeling, het verwarmen van een zwembad en werkt de pomp in combinatie met zonnepanelen of aanvullende verwarmingsbronnen.

Thermia Calibra Cool
Thermia Calibra Cool

 

Thermia iTEC Eco Total

De inverter gestuurde compressor met R32 past voortdurend de warmte-aanmaak op basis van de huidige warmtebehoefte aan. U gebruikt nooit meer energie dan nodig is.  Energie wordt uit de buitenlucht onttrokken, en wordt daarna gebruikt voor de verwarming van warm water en cv-systemen, zodat we zelfs een efficiënte energiebesparing kunnen hebben bij temperaturen tot -25 ° C. Door een uniek akoestisch ontwerp maakt de warmtepomp tijdens de werking weinig geluid. De koelfunctie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat ook tijdens de warmste periode van het jaar.

De Thermia iTec Eco is verkrijgbaar in vier vermogens: 5 kW, 8 kW, 12 en 16 kW. Het bestaat uit twee delen: de warmtepomp (buitenopstelling) en een binnenunit. U kunt kiezen uit drie versies van de binnenunit, elk met verschillende functies. Met Thermia Online heeft u de mogelijkheid om uw warmtepomp op afstand te controleren en te bewaken.

 

Thermia iTEC Eco Total
Thermia iTEC Eco Total

Postcodecheck

Vul hieronder jouw 4-cijferige postcode in en check of wij in jouw regio beschikbaar zijn.

Doe de scan Beschikbaar!

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.