Warmtepompen van Wolf

WOLF biedt een breed assortiment warmtepompen. De warmtepompen kunnen gecombineerd worden met een zonne-energiesysteem, woonhuisventilatie, voorraad- of buffervat tot een totaaloplossing. Bovendien is alles te bedienen middels één bedienmodule of via de Smartset App op tablet of smartphone.

 

WOLF BWS-1

De BWS-1 van WOLF gebruikt de warmte-energie uit de aarde door middel van over een bepaald oppervlak geplaatste aardwarmtecollectoren. Deze sondes worden via diep geboorde gaten in de aarde ingebracht. De warmtepomp BWS-1 is verkrijgbaar in vijf te selecteren verwarmingsvermogens (van 6 tot 16 kW). Bovendien is BWS-1 goed met verschillende WOLF warmwatervoorraadvaten te combineren.

  • Onderscheiden met het EHPA-kwaliteitslabel voor warmtepompen. Dat garandeert de beste productkwaliteit en een hoge energie-efficiëntie alsmede o.a. een landelijk aanwezige servicedienst.
  • Voor iedere eis het juiste toestel: De BWS-1 is verkrijgbaar in vijf verwarmingsvermogens van 6, 8, 10, 12 of 16 kW.
  • Te combineren met verschillende WOLF warmwatervoorraadvaten. Zij beschikt bovendien over een ECO-modus ten behoeve van een bijzonder energiebesparende warmwaterbereiding.
  • Plaatsbesparend dankzij compacte afmetingen: Het toestel heeft minder dan een halve vierkante meter oppervlak nodig.
  • Zeer stille werking dankzij een sterk geïsoleerde bekleding van de behuizing.
  • Te allen tijde de juiste temperatuur: als optie te combineren met de koelmodule BKM voor het verlagen van de kamertemperatuur via de vloerverwarming.
  • Bijzonder energiebesparend als systeem met een thermische en/of een fotovoltaïsche zonne-installatie. Hier wordt de energie voor de warmte in de woning en voor het warm water voor het grootste deel gratis door de zon gegenereerd.
Wolf BWS-1 + CEW-1-200
Wolf BWS-1 + CEW-1-200

WOLF CHA MONOBLOCK

Deze warmtepomp combineert een harmonieus design met een discrete kleurstelling, hoogwaardige materialen en een precieze afwerking. Luxe jachtsterontwerper Espen Øino heeft het CHA monoblock exclusief voor WOLF ontworpen, met als doel een ontwerp te creëren dat net zo onnavolgbaar als discreet is, dat enerzijds naadloos aansluit bij het exterieur van uw huis en tegelijkertijd een onafhankelijk designaccent zet

De speciaal ontworpen ventilatorbladen van de CHA-MONOBLOCK-warmtepomp zijn gebaseerd op het perfecte ontwerp van de uilenvleugel en zorgen in combinatie met het lage toerental voor een indrukwekkend stille werking. De uil heeft wetenschappers altijd gefascineerd met zijn bijna stille vleugelslag. De geavanceerde geometrie en de inbedding van de componenten in een geluidsabsorberende behuizing dragen ook bij aan de geluidsarme werking. Dit betekent dat de CHA ook kan worden gebruikt in woonwijken waar de woningen dichtbij elkaar staan. Daarnaast werkt de CHA-MONOBLOCK met milieuvriendelijk koudemiddel R290 dat zorgt voor een hoger rendement en hoge aanvoertemperaturen.

De WOLF Warmtepompcentrum CHC is een beproefd totaalsysteem bestaande uit een warmtepomp, een warmwatertank, een buffertank, een bedieningsmodule, een expansievat en een verbindingsset; Dit bespaart ruimte en kosten. De warmtepompcentra CHC van WOLF combineren flexibiliteit en een modulaire ontwerp, om complete systemen te vormen en exact aan uw behoeften te voldoen. Als hart van het warmtepompcentrum kan ook iedere WOLF Split-warmtepomp worden geselecteerd.

Wolf CHC Monoblock
Wolf CHC Monoblock

WOLF CHC-Split

WOLF Warmtepompcentrum CHC is een beproefd totaalsysteem bestaande uit een warmtepomp, een warmwatertank, een buffertank, een bedieningsmodule, een expansievat en een verbindingsset; Dit bespaart ruimte en kosten. De warmtepompcentra CHC van WOLF combineren flexibiliteit en een modulaire ontwerp, om complete systemen te vormen en exact aan uw behoeften te voldoen. Als hart van het warmtepompcentrum kan de BWL-1S lucht-waterwarmtepomp worden geselecteerd.

De BWL-1S is een energie-efficiënte oplossing voor de milieuvriendelijke werking bij verwarmen, koelen alsmede warmwaterbereiding, welke zich traploos aan uw behoefte aanpast. De buitenmodule heeft slechts weinig plaats nodig en kan ofwel op een vloerconsole ofwel op een wandconsole worden gemonteerd.

Indien u de wens heeft dat u met uw lucht-warmtepomp niet alleen wilt verwarmen maar tevens wilt koelen, dan is de split-lucht/water-warmtepomp BWL-1S ideaal voor u. Want juist in bijzonder goed geïsoleerde woningen blijft in de zomer de warmte vaak in huis en een extra, plaatsbesparende en efficiënte koeling verbetert het woonklimaat.

De BWL-1S past haar vermogen traploos op uw behoefte aan: Dat geldt zowel voor de verwarmings-, koel- alsmede de warmwatermodus. De buitenmodule heeft slechts weinig plaats nodig en kan ofwel op een vloerconsole ofwel op een wandconsole worden gemonteerd. En in het geval dat u in een gebied woont waar het in de winter of ‘s nachts zeer koud kan worden, dan zorgt een extra elektrisch verwarmingselement voor betrouwbare comfortabele warmte.

 

Wolf CHC Split
Wolf CHC Split

 

 

Postcodecheck

Vul hieronder jouw 4-cijferige postcode in en check of wij in jouw regio beschikbaar zijn.

Doe de scan Beschikbaar!

Vind binnen 5 minuten de ideale warmtepomp voor jouw woning. De scan is gratis en verplicht tot niets.