Maak je huis stapsgewijs ‘warmtepomp-ready’

En bespaar meteen op je energielasten

Zet energiebesparende tussenstappen met de producten van onze partners

De overstap naar een warmtepomp vraagt een relatief grote investering. Vind je dat bedrag nu te hoog, of is jouw woning simpelweg (nog) niet geschikt? Dan zijn de onderstaande producten van onze partners mogelijk interessant om mee te beginnen. Je zet daarmee tussenstappen die altijd een energiebesparing opleveren, of je nu in de toekomst overstapt op een warmtepomp of toch kiest voor een andere oplossing.

Logo Climatebooster radiatorbooster

ClimateBooster radiatorventilatoren (advertorial)

ClimateBooster radiatorventilatoren besparen 20% energie. Dit is wetenschappelijk vastgesteld door de Technische Universiteit Twente. Waterzijdig inregelen levert nog 15% extra besparing op. De energiebesparing met ClimateBooster kan daarom oplopen tot 35%. Bovendien kan ClimateBooster bij lage aanvoertemperaturen vanuit een (toekomstige) warmtepomp een goede bijdrage leveren aan het verwarmen en (in de zomer) koelen van de woning.

Krijg 10% korting in de webshop met code WARMTEPOMPEN
Logo Speedcomfort radiatorboosters

SpeedComfort, de slimme radiatorventilator (advertorial)

Meer comfort en tot 22% besparen op je gasgebruik. De slimme radiatorventilatoren van SpeedComfort zijn in een handomdraai te plaatsen, zijn fluisterstil en dankzij slimme magneetschuifjes geschikt voor de meeste radiatoren en convectoren. Je verdient ze binnen twee stookseizoenen al terug. In een gemiddelde woning heb je aan 4 tot 6 stuks voldoende. SpeedComfort is een Nederlandse product, ze worden in elkaar gezet wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Krijg 15% korting in de webshop met code WARMTEPOMP